Produse Beton Chimie SRL - CONSTRUCTII

[Pagina 1 din 1]

Plastifiant pentru pavele, dale, tuburi- ANTIPOR 57 (BV)

ANTIPOR®57(BV) este un aditiv folosit pentru producerea de beton semi-umed, gri sau colorat ce are destinatie industria de pavele, dale, tuburi si produse similare. Prin folosirea de ANTIPOR®57(BV) se obtine un beton o textura densa, cu suprafete inchise si cu rezistente initiale mari. ANTIPOR®57(BV) poate creste rezistenta la compresiune si incovoiere a betonului.

225 Ron

ELEMENTAN Classic (ST)-Plastifiant pentru pavele, dale, tuburi

Aditiv folosit in special pentru producerea de beton semi-umed, cu rezistenta la inghet/dezghet si la actiunea sarurilor provenite din apa dezghetata. ELEMENTAN classic(ST) imbunatateste rezistenta betonului la atacul chimic, optimizeaza compactabilitatea betonului, asigura o structura omogena, densa cu suprafata inchisa. ELEMENTAN classic(ST) imbunatateste vitalitatea betonului colorat.

230 Ron

PANTARHIT 35 (BV)- Plastifiant pentru beton

Plastifiant pentru beton, pe baza de ligno-sulfonat. PANTARHIT® 35(BV) este folosit ca si plastifiant pentru beton cu clasa de consistenta S3 cu un usor efect de intarziere a prizei. PANTARHIT® 35(BV) produce plastifiere prin reducerea tensiunilor superficiale din apa. Cresterea sporului la rezistenta a betonului este semnificativa. Betoanele fabricate cu PANTARHIT®35(BV) pot fi pompate cu us

200 Ron

Produs pentru curatat betoniere- BETONLOSER

BETONLÖSER este un produs lichid folosit pentru a elimina rezidurile de ciment si beton.

496 Ron
[Pagina 1 din 1]